Saturday, October 16, 2010

Regéc

Ezen a nyáron a nyaralás úgy történt, hogy augusztusban elmentünk a barátaimmal egy napra Nyírbátorba, az Azfesztre. Ott egész éjjel buliztunk, aztán aludtunk pár órát a kocsiban, majd mentünk tovább Regécre, ami egy kis zempléni falu. Olyan kicsi, hogy csak egy utcája van. Viszont van egy vára, vagyis csak volt egy vára, mert ma már csak rom. Szóval megnéztük a várat, bejártuk a környező túraútvonalakat, esténként bográcsoztunk, a szabadban reggeliztünk és nagyokat aludtunk. Nagyon jó volt ez a pár nap :)


Nikon F-801s
Nikkor 50mm/1,8
lejárt Kodak filmek

11 comments:

 1. irigykedek a szép képekért a hangulatokért a szabad nyaralásért meg azért a szép bogárért is!
  :)

  ReplyDelete
 2. Húú ez nagyon fílinges,imádom a filmet,odavarázsol.

  Szép napok lehettek:-)

  ReplyDelete
 3. hangulatos :)
  GPS a bogárhátú VW szélvédőjén->funky :D

  ReplyDelete
 4. :)
  köszi nektek is
  hát igen a gps nem igazán autentikus :D

  ReplyDelete
 5. a térképpel eltévedés nagyobb kaland;)
  az egymás melletti állóképek a filmen már így voltak? nagyon jól passzolnak

  ReplyDelete
 6. Gps-el is el lehet tévedni :D
  Volt ami már filmen is egymás mellett volt, de többnyire utólag párosítgattam össze, de volt olyan is ami nem egymás mellett volt, de már direkt úgy fotóztam, hogy összeillő legyen.

  ReplyDelete
 7. Tisztelt Blogíró!
  Elnézést kérünk a zavarásért,főleg azért hogy spamelünk a blogodban csak ezzel a kis levéllel szeretnénk felhívni a figyelmünket magunkra. Igyekszünk úgy körlevelezni, hogy mindenhova egyszer írjunk, ha másodszor is előfordult szíves elnézésedet kérjük és nyugodtan szólj ránk!
  A blogunk szeretné kultbloggá kinőni magát, ami tudjuk kemény munka, de 8 igencsak aktív szerkesztő van rajta az ügyön, a blog napi szinten frissül!
  Különböző stílusban, különböző témákról írnak, így mindenki megtalálja a helyét és önmagát, színessé válik a cikk kavalkád, hiszen nem mind vagyunk egy véleményen (ezért sok vita cikk is születik). Ha megnyertük a tetszésedet gyere bátran, légy folyamatos olvasó és terjessz minket!
  Témék dióhéjban: Zene, film, könyv , ajánlók, művészek, költők írók, orvosi cikkek, mutációk, betegségek, életmód-tanácsadás, kutatások, horror és még ezoterika,okkultizmus, filozófia, érdekességek és Istenkeresés is megállja a helyét (normális keretek közt). Ezek mellett a készítők vicces képregényekkel is szolgálnak.
  Szeretnénk alternatív fiatalok körében elterjedni és jóra és hasznosra tanítani őket. Nem támogatjuk az öngyilkosságot és semmilyen önpusztító cselekményt. Nem buzdítunk senkit sátánizmusra (bár volt róla szó, de csak ismeretterjesztő cikként) ,a témák az írók saját kedvenceiből és érdeklődési köréből áll csupán amit próbálnak minél kevésbé negatívabb kontextusban előadni.
  Gyere és less meg miket, ha zavartunk pedig még egyszer elnézést, nem fordul elő többet! Üdvözlettel a:
  M.A csapata

  ReplyDelete
 8. nagyon szép képek, sajnos Regécen még nem voltam, de akartam menni, sajnos fáradt barátnővel a nyáron Füzérnél nem jutottam tovább :/, pedig Regéc és Boldogkő is tervben volt

  ReplyDelete